perjantai 13. heinäkuuta 2012

12. No Heipsan

Heipsan...
Eli tässä kirjottelee Jape taas. Joo eli oon ollu nyt viikon vpk leirillä ja löytänyt sieltä hauskan & mukavan pojan. Tämä poika on nykyinen poikaystäväni. Eli enää en ole sinkku. 

Joo koko viikon ajan siellä oli hellettä ja auringonpaistetta. Tais siinä välissä pilvisiä hetkiäkin olla. Kumminkin siellä oli niin kuuma et oli pakko juoda KOKO ajan ettei tullut huono olo palokunnan haalareissa mitä käytetään myös talvella ja ne jos mitkä oli kuumat. Olin kerran ensiavussa nestehukan takia. Se oli kamalaa. 

Joo ja nyt eilen tulin mammalle ja näin Juppen. Se näyttää niin pieneltä kun sen karvat oli leikattu lyhyeksi eläinlääkärin käskystä. Sillä oli eläinlääkärin mukaan anaalirauhaset tulehtunut. No se sai antibioottikuurin ja voi jo paremmin. 

Tänään olin lenkillä Juppen kanssa. Lenkillä Juppe kamppasi minut ojaan huomionkipeydestä. Puhuin nimittäin poikaystäväni kanssa puhelimessa. No siinä kohtaa ei onneksi ollut vettä mutta jotain pahempaa oli. Nimittäin koirankakkaa. No onneksi koirankakkaa oli vain kengässäni eikä vaatteissani.

No ei kai mulla muuta.
-Jape

Juppe <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti